Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Loiko Jumala Naisen Miehen tahdosta?

Videossa esitetyn tarinan mukaan, kyllä!

Yksinäisyys Paratiisissa

Miestä alkoi masentaa yksinäisyys paratiisissa. Hän kääntyi Jumalan puoleen ja valitti ikävää. Jumala halusi auttaa miestä, mutta miten? No tietenkin täytyy miehen seuraksi ja iloksi luota Nainen!

Jumala miettii

Jumala joutui miettimään tilannetta, koska parhaimmat materiaalit olivat jo käytetty miehen tekemiseen. Syvän mietiskelyn jälkeen Hän päätti tehdä naisen ja löysi kun löysikin lisää materiaalia naisen tekemiseen ja ei suinkaan laittanut siihen miehen kylkiluuta!, niin kuin toisessa versiossa kerrotaan.

Jumala luo naisen

Hän käytti Naisen luomiseen muun muassa auringon nousun kauniita värejä, joutsenen kauneutta, turkiksen miellyttävää lämpöä ... mutta myös tulen polttavaa liekkiä, pilvien kyynelehtivyyttä, tiikerin mustasukkaisuutta, hai-kalan ahneutta ... jne.

Jumala sekoitti ja yhdisti kaikki nämä "piirteet" Naiseen ja lahjoitti Naisen Miehelle ja sanoi ota Hänet sellaisena mitä tästä nyt tuli ja äläkä yritä häntä muutta, koska siitä ei tule mitään.

Arvoitukseksi jää

yrittikö Mies muuttaa Naisen ja tuliko siitä mitään? Koska me olemme kaikki tämän Miehen ja Naisen jälkipolvia, niin varmasti nyt vähintäänkin 2000 vuoden kokemuksella löytyisi tietoa siitä pystyykö nykytilanteessa Mies muuttamaan Naisen oman tahdon mukaan?

Parhaat naiset

Ja missä päin Maailmaa ovat ne parhaat Nais-tyypit joissa Jumalan "sekoitus" onnistui parhaimmillaan? Onko ne Aasiassa tai Euroopassa, Japanissa tai Kiinassa, tai kenties Australiassa?

Ainakin vuonna 2012 valitut parhaat kaunottaret Maailmalta, te näette videossa alempana, joten voitte itse halutessanne arvioida pitääkö se paikkaansa, ainakin ulkonäöltään.

Hauskaa sunnuntai päivää! Hymy

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (8 kommenttia)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Voi mies!

Nainen on miehelle varsinainen koetinkivi.

"Viisas mies", kuka hän on, miehelle on annettu arvostelukyky,
tietäköön, että nainen on kaunis, ihmeellinen ja oikukas.

Mies osaa kesyttää naisen ja suojella häntä.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Jaana Paju: [Mies osaa kesyttää naisen ja suojella häntä.],

- Se "Viisas mies" Kyllä!, mutta jos Mies alkaa valittaa ikävää, niin kuin tuo ensimmäinen paratiisissa, niin "Viisas nainen", joka omistaa (nyt tiedetään!) kaikenlaisia ominaisuuksia, voi käyttää niitä taitoja, ja varmasti ikävä muuttuu iloksi! Nainen kyllä osaa sen! Eli Jumalan raskas työ Naisen luomiseen ei mennyt hukkaan!:-)

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Mies ikävystyy helposti, se on selvä, ja Nainen on iki-ihana,
mutta kuka on ihanin, täytyy ottaa selvää, kokemuksen kautta
Miehen arvostelukyky kehittyy...

Ja mainitsemasi Viisas nainen...

Kuinka mones?

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen Vastaus kommenttiin #5

Jaana Paju : [Miehen arvostelukyky kehittyy...
Ja mainitsemasi Viisas nainen..],
- Maailma muuttuu, mutta muuttuuko ihminen? ja mihin suuntaan...se kehittyy?
Niin, se Viisas nainen?...on näyttämöllä aina!

Käyttäjän jaanapaju kuva
Jaana Paju

Jumala loi naisen, tuo video on huikea :-)

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Video on mahtava, ja tykkään myös tausta musiikista.

Käyttäjän ILgron11 kuva
Irja Laamanen

Kaunista ja melkoinen luonnekuvaus naisesta. Ehkä jotain jäi salaisuuksien sammioonkin. Nainenhan sai viekoteltua miehen nauttimaan kielletyn puun hedelmää ja näin avautuivat kummankin silmät tietämään totuuden=he olivat alasti. Se onkin jo toisen tarinan aihe. Mietinkin yhä mistä näiden kahden elävän (=Havva hebr. eli Eeva) ja ihminen (Aadam) lapset Kain ja Abel löysivät puolisot, jos nämä kaksi olivat ensimmäiset.
Ihmeellinen maailma, ihmeellinen elämä ja ihmine.

Käyttäjän viovio kuva
Viola Heistonen

Irja Laamanen: [ Nainenhan sai viekoteltua miehen nauttimaan kielletyn puun hedelmää..],
- käärmehän siinä oli se syyllinen...

I.L. : [Mietinkin yhä mistä näiden kahden elävän (=Havva hebr. eli Eeva) ja ihminen (Aadam) lapset Kain ja Abel löysivät puolisot, jos nämä kaksi olivat ensimmäiset.],
- se on jäänytkin salaisuuteen mistä se vaimo löytyi, ainakin Kain vaimo synnytti pojan ja elämä jatkui seuraavissa sukupolvissa, mutta tiedät varmaan, että Abelille kävi huonosti...

I.L. [Ihmeellinen maailma, ihmeellinen elämä ja ihmine.],
- niin, jos syvemmin alkaa miettiä, niin ihmeellinen meidän planeettamme on ja se vaan pyörii avaruudessa ja ihminen siinä mukana...siitä asti kun Jumala loi Miehen ja...vasta sitten Naisen!

Tämän blogin suosituimmat

Mainos

Netin kootut tarjoukset ja alennukset