Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Terapiakoirat

Pentutehdas

Pentutehtailija Tiinan ensimmäinen pentue. Ensimmäisen koiran ensimmäinen pano ja heti pentutehtailijaksi. Suomessa on kateus karvaan kalkin makuista. Keskustelupalstat vellovat suoranaista skeidaa koirien pentutehtailusta. jos joku paukapää haluaa tehdä sekarotuisen pentueen, niin totta helvetissä hän on tekemässä sen ansaitakseen miljoonia.

Tässä tapauksessa kaikki pennut on varattu hyviin koteihin. Pennut ovat terveitä emo erittäin hyväkuntoinen ja isä nössö mamman  lellari.

Onneksi kaikki eivät ole aina niin kuin annetaan ymmärtää.

Lauantainen suviskoira 6

Niin kauan kun koirat olivat metsästystä ja talon vahtimista varten ne kuvattiin osana jotain kokonaisuutta esim metsästysretkeä tai maalaistalon pihaa. Virallisten tehtäviensä lisäksi ne saattoivat hyvinkin ottaa erilaisia terapeutin tai ystävän rooleja mutta ehkä ei samassa mitassa kuin ns seurakoirat.

Elin Danielson Gambigin elämä ja ura ei ollut alun alkaenkaan mitään ruusuilla tanssimista vaan enemmänkin mittelöintiä erilaisten vastusten kanssa.

Perjantain suviskoira 5

Terapiakoirista on kehittymässä uusi suomenhevonen. Ilmapiiri on muuttunut koirayställiseksi sellaisten ilmiöiden kuin kirjastokoira Börje ansiosta. Koirat ovat osa yhteiskuntaa. 

http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/maaseutu/terapiakoira-b%C3%B6rje-palk...

Julkaise syötteitä