Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Kaikki blogit puheenaiheesta Perhe

Äitipuoli ulkopuolisena omassa elämässä

"Joo, mä olen Viola. Lapseton etä-äitipuoli. Tai bonusäiti, niin kuin joku sanoo...En kyllä tiedä missä kohtaa noi huomaa, että olisin bonusta, jotain lisää, olisinpa edes sitä puolikasta. Nyt taidan olla vain liikaa.... tai ylimääräinen. 

Mulla on tässä lasi viiniä... on ilta ja muut nukkuu. 

Äitipuoli ulkopuolisena omassa elämässä

"Joo, mä olen Viola. Lapseton etä-äitipuoli. Tai bonusäiti, niin kuin joku sanoo...En kyllä tiedä missä kohtaa noi huomaa, että olisin bonusta, jotain lisää, olisinpa edes sitä puolikasta. Nyt taidan olla vain liikaa.... tai ylimääräinen. 

Mulla on tässä lasi viiniä... on ilta ja muut nukkuu. 

Isi ja isänpäivä

Aivan upea aamunavaus. Herättävä HS-kirjoitus* - suoranainen helmi! Isänpäivä lähestyy, ja tiedän kaksostytöiltämme, viisi vee - heidän supatuksestaan, että jotain on askarreltu ...

 

[* HS-kirjoitus otsikolla - "Isä, olisitpa rakastanut muutakin kuin työtä – "

https://www.hs.fi/blogi/lujastilempea/art-2000005888827.html  - 

 

Pariskunnan hääriitti

 

Nykyään näemme televisiosta usein luonto-ohjelmia, joissa kerrotaan erilaisten nisäkäslajien ja muitten lajien pariutumiskäytännöistä. Useissa lintulajeissa on ajan saatossa muodostunut lajiominaisuuksiksi, että lajin koiraat ovat paljon koreampia kuin naaraat. Tämä osoittaa lajin sopeutuvuutta ja rauhantahtoa. Koiras on evoluution saatossa muuttunut hyvin kauniiksi ja näyttäväksi, naaraat ovat vaatimattomamman näköisiä. Koiraan tehtävä on miellyttää lajikumppaniaan ja saada täytetyksi koiraan velvollisuudet lajin tapojen mukaisesti.

Perhe pelaa YHDESSÄ (kuva)

Kasvatustieteen tohtoriopiskelijan höpölogiikkaa:  

"Tosiasia on se, että pelaamisella alkaa olla valtava kulttuurinen merkitys, jonka useimmat täysi-ikäiset yllättäen tajusivat vasta, kun kävi ilmi, että Suomessa on huikean arvokkaita pelialan yrityksiä."

http://yle.fi/uutiset/pelitutkija_perehdy_lapsesi_intohimoon_silla_pelaa...

Idiootteja jotka antavat kännykän tai tabletin alke kouluikäsille lapsille.

“Synttäri-ilmiö” ihmetyttää

Mistä johtuu, että perheen tai suvun jäsenten syntymäpäivät osuvat usein lähekkäin? Ja toisaalta suvussa on usein muutama jäsen, joilla on samana tai vierekkäisinä päivinä synttärit.

 

Perhe on puoli ruokaa

Muurahainen harhailee keittön pöydällä, jonne isä on jättänyt aamupuuron Einolle. Ikkunan jäinen puutarha katsoo lasta, lapsi ikkunaa. Eino tutkii puuroa, jossa jyvät ovat paisuneet harmaaksi mössöksi. Tulee sääli jyviä, kipua, josta kärsivät puurona. Eino ei syö, ei tee mieli.

Isä on työssä, numero löytyy kännykästä. Jos on hätä, voi soittaa. Einolla ei ole hätää. Ei tarvitse soittaa.

Ahdistaako Joulun odotus?

Valtaako mielesi rauhaton olo – onko paineena löytää pakkojoululahjoja, kun nuo muutkin ostavat. Jääkö paineen purku Jouluaattoon, juuri ennen kuin kaupat vihdoin sulkevat ovensa? Onko tarpeen näyttää ja vertailla – vielä Joulunakin. Ahdistaako Joulun odotus – rahaakaan ei välttämättä olisi, mutta kun pakko ostaa, ostaa ja vielä kerran ostaa --- 

Jos sitä vaan vituttaa?

Anna syödä aina kun vauva haluaa, älä anna syödä aina kun se haluaa, vie vyöhyketerapiaan, lopeta itse maito-, vilja- ja kananmunatuotteiden käyttö, älä syö sitä Lidl:n tummaa suklaatakaan. Pistetäänpä tähän väliin Gavisconia maksimiannoksella. Röyhtäytä huolella, syötä mahdollisimman pystyasennossa. Hanki rintareppu, hanki korvatulpat, hanki nenäliinat ja lisätään Zantacia otettavaksi pari kertaa päivässä. Pidä vauvaa paljon vatsallaan, älä pidäkään kun se puklaa niin paljon, kokeillaan maidonsakeuttajaakin nyt vielä ja anna maitohappobakteereja vaikka kahta laatua samaan aikaan.

Julkaise syötteitä