Kohteleeko Suomi kaltoin ulkomaalaistaustaisia isoäitejä?

Valko-Venäjän ja Venäjän itsenäisyyden päivää vietetään tänään 2 huhtikuuta

  • Valko-Venäjän ja Venäjän itsenäisyyden päivää vietetään tänään 2 huhtikuuta

Hieman historiaa

Vuonna 1996 Venäjän ja Valko-Venäjän presidentit Boris Jeltsin ja Aleksandr Lukashenko allekirjoittivat Moskovassa sopimuksen "Venäjän ja Valko-Venäjän liittoutuman muodostamisen!" ja 2.4.1997 oli allekirjoittaneet sopimuksen, jonka mukaan oli perustettu Valkovenäjän ja Venäjän välinen Liito, jonka, antoi mahdollisuudet kahdelle valtiolle integroitumista varten ---

Myöhemmin 23.5.1997 Tämä liitto lakkasi toimimasta siitä hetkestä alkaen kuin oli tehty sopimus 8.12.1999 "Itsenäisten Valtioitten Yhteisö".

    Moskova, 2.4. (BelTa) -- Moskovan Malyi -teatterissa juhlistettiin keskiviikkona Valko-Venäjän ja Venäjän kansojen Yhtenäisyyden päivää. 03.04.2008 Pääjuhla pidettiin Moskovan Maly-teatterissa, Minskin Moskovan lähettiläs Vasili Dolgolev luki Valko-Venäjän presidentti Aleksandr Lukashenkon tervehdyksen. Lukashenko on valtioliiton korkeimman liittoneuvoston puheenjohtaja.

    Läsnä tilaisuudessa oli julkisuuden henkilöitä eri elämänalueilta sekä erityisesti Valko-Venäjän ja Venäjän valtioliiton yhteiselinten eri organisaatioiden edustajia.

    Päivän viettoon osallistui Venäjän hallituksen ja ministeriöiden edustajia, parlamentaarikoita, Valko-Venäjän ja Venäjän valtioliitto-organisaation edustajia sekä julkisuuden henkilöitä eri aloilta Valtioliiton korkeimman liittoneuvoston venäläinen sihteeri Pavel Borodin puolestaan luki Venäjän presidentti Vladimir Putinin tervehdyksen. Juhlatilaisuuteen lähetti tervehdyksensä myös Venäjän presidentti Vladimir Putin.

Tervehdyksissä ja pidetyissä puheissa

korostettiin maiden välisen valtioliiton ja yhteistyön merkitystä erityisesti ulko- ja puolustuspolitiikassa sekä taloudessa

Kuitenkin viime vuosina tästä Valko-Venäjän ja Venäjän välisestä sopimuksesta poliitikot puhuvat aina vähemmän ja harvemmin!

Mistä lienee kysymys?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Tämän blogin suosituimmat